Veurweerden

Vanoet het project ‘Drents en Duits in het onderwijs’ is www.wiesneus.nl maakt under verantwoordelijkheid van het Huus van de Taol in nauwe samenwarking met NHL/Stenden in  Emmen (ofdieling pabo).

Wat op dizze website stiet is derop kommen under verantwoordelijk van het Huus van de Taol. Der is alles an daon um de inhold zo zuver meugelijk weer te geven. Je kunt gien rechten ontlienen an de informatie die je beuden wordt en het Huus van de Taol is vanzölf ok niet verantwoordelijk veur de gevolgen van het gebroek van die informatie.

As der materiaal van aandern op dizze website te vinden is, heb wij oes oeterste best daon heur dervan op de hoogte te stellen en toestemming te verkriegen. Much dat op ien of aandere manier toch mis gaon weden, dan vraog wij de rechthebbende direct contact met oes op te nimmen: info@huusvandetaol.nl of 0593-371010.

Huus van de Taol wil geern dat alles waw op wiesneus.nl anbiedt een zo groot meugelijk publiek kreg. Veul educatieve en taolpromotionele doeleinden kuj dan ok alles gebroeken. Wij wardeert het daj daorbij oes as bron vermeldt.

 Aj dingen gebroeken wilt, waorvan allennig veur dizze website toestemming verliend is, wordt het een aander verhaal. Het kan dan wezen daj toestemming van de maker neudig bint. Aj zeker weten wilt oj verhalen of illustraties gebroeken magt muj even contact opnimmen met het Huus van de Taol. Dan hej gien gezeur achterof, want veur onrechtmatig gebroek van auteursrechtelijk bescharmd materiaal drag het Huus gien verantwoordelijkheid. Contact kuj leggen deur te mailen of te bellen: info@huusvandetaol.nl of 0593-371010.

Kiek hier